Usluge

Što sve radimo?

U cvjetnom studiu Roses & Flores nastaju posebne cvjetne priče, a za vas ih pričaju svake subote vlasnica studija Ružica Švabek i njezini mladenci.

Reveri Cvjetna priča jednog sretnog para počinje pri odabiru unikatnih pozivnica koje vještim rukama izrađuje sama vlasnica studia vodeći računa o željama mladenaca.
Kako bi sve pripadalo jednoj priči, brižno biramo stil, formu i boju vjenčanog buketa, cvjetnih revera za mladoženju, kumove i sve uzvanike.

Dekoracija automobilaDekoracija automobila, crkve i svečane dvorane uvijek su u skladu sa ostalim detaljima na vjenčanju.
Vlasnica studia Roses & Flores uvijek vodi računa da se cijela cvjetna priča uklopi u budžet predviđen za dekoraciju koju su mladenci spremni izdvojiti.

Ako je lijepo, ne znači da je i skupo.

Buket Par većih cvjetnih kompozicija učinit će vašu salu bogatijom nego mnoštvo manjih aranžmana. Vodeni aranžmani u velikim staklenim zdjelama i vazama različitih oblika su u trendu, a cjenovno su povoljniji.
Potražite ih u našem studiu.

Vršimo dostavu cvijeća kao i kompletno aranžiranje prostora, koje uključuje postavljanje presvlaka za stolice i izvođenje balonskih dekoracija.

Pogledajte više u galeriji fotografija